Vasegerszeg

2015.12.10. 17:44

Megújult a vasegerszegi peron

Vasegerszeg - Több mint 40 millió forintból újult meg a település vasúti megállóhelye. Abban bíznak, egyre többen választják a vasúti közlekedést.

Budai Dávid

Csütörtökön délután átadták a több mint 40 millió forintból megújult és átépített vasegerszegi peront. Németh József, a település polgármestere elmondta: neki különösen sokat jelent a GYSEV vasútvonala, mivel feleségét is a Celldömölk - Sopron vonalon ismerte meg. A település kivette a részét a mostani beruházásból, mivel utat építettek a megújult peronhoz, és tervben van egy kerékpártároló is. Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója abban bízik, a mostani peronfejlesztés miatt meg fogják magukat gondolni azok, akik eddig nem a vonatközlekedés mellett döntöttek. És bízik abban is, hogy a peron kövei hamar elkopnak a gyakori használattól. Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta: Vas megyében a közlekedésfejlesztés évtizede zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!