Vasegerszeg

2016.10.30. 20:30

Megújult a Temető utca

Vasegerszeg - Van okuk az ünnepre a vasegerszegieknek, az elmúlt napokban ugyanis számos pozitív dolog történt a településen.

Cseszkó Tamás

Németh József polgármester meghívásának eleget tett Ágh Péter országgyűlési képviselő, hogy együtt örüljön a falubeliekkel azoknak a fejlesztéseknek, amelyek helyi és központi forrásokból valósulhattak meg. Elkészült a település 56-os emlékműve, de emléktáblát is avattak abból az alkalomból, hogy 130 évvel ezelőtt alakult meg az Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A Belügyminisztérium támogatásának köszönhetően megújult a Temető utca.

Németh József és Ágh Péter vágta át a nemzeti színű szalagot Fotó: Cseszkó Tamás

- Megyénk két legnagyobb közlekedési fejlesztése, az M86-os megépítése és a vasúti villamosítás is pozitívan érinti Vasegerszeget. Ezek komoly előrelépéseket hoztak a településnek - mondta el Ágh Péter, aki büszke arra, hogy az önkormányzat is meg kívánja őrizni a közösség erejét. - Ezt bizonyítják az emlékmű-átadások, hiszen a múlt mindnyájunkat ösztönöz. Öröm számomra, hogy a fejlesztésekre is figyelnek, ezt a most felújított Temető utca is szimbolizálja - zárta gondolatait a képviselő.

Címkék#Vasegerszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!