Vasi bulvár

2015.11.07. 20:36

Így bakiztak a tehetségkutatóban a szombathelyi fellépővel!

Ha kíváncsiak Kedves Olvasóink, miként hibázták el a szombathelyi Nagy Jonathan bűvész segédjének nevét, olvassanak tovább!

Cseszkó Tamás

Mint ismeretes, Nagy Jonathan is jelentkezett a Hungary's Got Talent című  műsorba, ahol tehetségesebbnél tehetségesebb és tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb sztárpalántákkal kell megvívnia az élő showba jutásért. A zsűrinek tetszett a szombathelyi bűvész produkciója, mindannyian bizalmat szavaztak neki, ám az még nem derült ki, hogy a legjobb 12 közé is bekerülnek-e. Az imént Jonathan bűvészsegédje és barátnője, Nagy Bernadett posztolt egy képet a Facebookra, amin könnyes szemű mosolygó emotikonokkal mulat azon, hogy a szerkesztők bizony elírták a nevét, így lett Bernadettből Bettina.

A műsorban egyébként több bűvész is próbára tette képességét, voltak kifejezetten unalmas, semmitmondó produkciók, jelenleg Joniék mellet Badár András stand-upos fia érkezett még elfogadható trükkökkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!