Vasi bulvár

2015.06.15. 15:00

Bennfentes - Jótékonysági főzőversenyen jártunk

A rekkenő hőségben dolgozott a Bennfentes stábja, hiszen szombaton még az árnyékban is több mint 30 fokot mutatott a hőmérő.

Kovács Ágnes

Mindent, mi jó falat

HÁZIASSZONY A jótékonysági főzőversenyre csinos rózsás kötényben érkezett dr. Takátsné dr. Tenki Mária képviselő, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke, akit lánya, dr. Takáts Eszter ügyvéd kísért el.

Zenés bográcsozás

KÁNIKULA A főzőversenyhez kellemes talpalávalót is szolgáltatott a Pannon Cigányzenekar. Batyi Árpád a hőség ellen kalappal védekezett.

A győztesek főztje

GYŐZTES Képünkön a Vitézi Rend csapata látható. Érkezésünkkor még nem tudhattuk, hogy a rend tagjai által készített vadpörkölt nyeri majd a versenyt. A Vas Népe és az Őrvidékház jótékonysági főzőversenyén ugyanis a törzskapitány-helyettes fogása lett a befutó. Fotónkon Kovács Jenő törzskapitány, Kovács Ferenc, Fejes Zoltán törzskapitány-helyettes, Kránicz Sándor, Göncz László és Bedők Róbert.

Huszárok nagy melegben

HŐSÉG Senki nem szólhat egy szót sem, hiszen a hőséget rövidnadrágban nem nagy kunszt elviselni! A két egyenruhás huszárnak bizony nagy melege lehetett a laktanya előtti napsütötte téren. Horváth Károly és Prenovácz István, a 11-es Huszár Hagyományőrző Egyesület két tagja jól bírta a próbatételt.

Sok hagyma és krumpli fogyott

SZERVEZÉS A jótékonysági főzőversenyen tizenhárom bográcsban rotyogott az étel. Rengeteg hagymát, húst és paprikát használtak az alkalmi szakácsok. Fontos ügyért tüsténkedtek a csapatok, hiszen az Őrvidékház igazgatója, Farkas Csaba elmondta, egy nyolcszázezer forintos kapupárra gyűjtenek a szombathelyi Őrvidék SC csörgőlabdacsapatának. Képünkön az igazgató éppen a vöröshagyma-szállítmányt mustrálta, feladata volt, hogy mindenki egyenlő feltételekkel indulhasson.

Fantasztikus lett a stáb pörköltje

PÖRKÖLT Nehogy azt gondolják olvasóink, hogy részrehajló a Bennfentes, de nagyon jól sikerült a Vas Népe csapatának pincepörköltje. Lapunk munkatársai reggel elkezdték a munkát, fontos volt, hogy lassan készüljön az étel. Képünkön Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztő és Csillag Enikő hirdetési tanácsadó kóstol.

Munkában voltak

ÉLŐBEN A laktanya udvarán hűsölt két kolléganőnk, akik persze ezen a rendezvényen is dolgoztak. Varga Nóra hírszerkesztő és Bakos Ágnes újságíró tudósítottak a főzőversenyről.

Kétszázezer forint gyűlt össze

ADOMÁNY Az Őrvidékház SC csörgőlabdacsapata részére szervezett jótékonysági főzőversenyen 200 ezer forint jött össze. Felvételünkön Kovács Emilt éppen adakozás közben örökítettük meg. Binger Lívia és Farkas Gabriella egész nap fogadta az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!