Vasi bulvár

2016.04.11. 18:57

Facebook-figyelő: kirándultak és partiztak a vasi celebek

Érdemes követni a vasi hírességek közösségi oldalait: mindig meglepik egy-egy érdekes mozzanattal követőiket. Mi pedig csokorba gyűjtjük ezeket.

Vadas Krisztina

A szerelem fővárosában

PARTI Bánhegyi Adrienn szombathelyi kötélugró nem unatkozik mostanában, szinte mindig más városból posztol közösségi oldalára. Most épp Velencében járt egy esküvői ruhabemutatón.

Csak nem új videóval készülnek?

VIDEÓ A Szombathelyről indult Zaporozsec zenekar az elmúlt évben országos hírnévre tett szert, ami karrierjüket is fellendítette. Közösségi oldalukon mutatták meg ezt a képet, amielyegy forgatáson készült. Azt viszont nem árulták el, hogy új videó készül-e, vagy riportot készített-e velük egy csatorna.

Ha itt a jó idő, edzésre fel!

EDZÉS Az Olad Crew Szombathely első street workout csapata. A csapat egyik tagja, Zigi posztolta ezt a fotót, amin azt mutatja meg követőinek, amelyen jól megy már neki a straddle planche elnevezésű figura. Persze ezzel még nem elégszik meg, a jó idő beköszöntével egyre többet edz, hogy formába lendüljön.

Ismét Budapesten

OTTHON A vasi szépség, Kocsis Korinna nemrég tért haza Amerikából. Gyorsan bele is vetette magát a munkába: most épp egy táskákat gyártó cég kampányához készítettek fotókat.

Színházi bohóckodás

CUKI Sodró Eliza a WSSz színésznője A padlás című darabban alakít egy elragadóan aranyos bohócot.

A szerelmes Király

NOSZTALGIA A Herman kollégium előterében középiskolásként hívtam táncolni először feleségemet, Zsanettet egy sulidiszkóban. Ugyanitt ma dicsőségsarkot alakított ki az iskola vezetése pályafutásomról. Megható volt visszatérni 25 év után, sok minden felidéződött... – ezt fűzte a képhez Király Gábor. Azt hisszük, ehhez nem kell mit hozzáfűzni.

Kiránduláskor is csak a Soltis!

SZENVEDÉLY Horváth Viktória, a Soltis Lajos Színház színésznője a Hargitán kirándult, de eközben sem feledkezett el a társulatról. Gyorsan ki is rakta a színház nevét kövekből, hogy az otthon maradtak is tudják, mindig velük van – a képet persze meg is osztották oldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!