Vasi foci

2009.10.07. 20:36

Dobogóra hajt a Kemenesalja Viol-Sped

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója után listavezető a Kemenesalja Viol-Sped gárdája.

Gergácz Zoltán

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulója után - egyedüli veretlenként - listavezető a Kemenesalja Viol-Sped gárdája. A csapat trénere az egykor sabariás játékos, Kelemen Kornél, aki negyedik szezonját kezdte a vönöcki együttesével.

-Amióta itt edzősködöm, egy 4. hely a legjobb eredményünk. Kétszer a középmezőnyben végeztünk. Tavasszal már érződött, hogy több van a gárdába: az utolsó 10 mérkőzésünkből 9-et megnyertünk. A 2009/2010-es szezonra a mag megmaradt, plusz melléjük fiatalokat igazoltunk (Verasztó Péter, Kovács Richárd, Dénes Bálint, Kajzinger András, Ambrus Roland, Vincze László, Tőke János).  Heti 3 edzéssel készülünk és ami nagy pozitívum, hogy 80%-os az edzéslátogatottság. A középmezőny elejét céloztuk meg, de a végén talán ott leszünk a dobogón. Igaz, erre 5-6 csapat (Király, Rum, Kemenesmagasi, Magyarszecsőd, Rábapaty) is azonos eséllyel pályázik. Ügyeletes gólfelelősünk nincs, ebből a védők is kiveszik a részüket. Meg kell még említeni Fortunát. Ami eddig a lövéseinknél a kapufáról kifelé perdült, az most befelé megy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!