Vasi foci

2009.12.01. 11:51

Labdarúgó NB III.: a körmendi Varga Gábor a legeredményesebb vasi játékos

A körmendi Varga Gábor lett a Bakony-csoport negyedik leggólerősebb játékosa, a középpályás hat gólig jutott az őszi idényben. Természetesen összegyűjtöttük a többi vasi csapat gólszerzőit is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjának őszi góllövőlistáját 11 találattal a veszprémi Babos Barnabás vezeti. Második legeredményesebb, csapattársa, a szintén veszprémi,  8 gólos Tatai József, míg harmadik a lipóti Fajkusz László, utóbbi hét gólig jutott.
A negyedik helyen holtverseny alakult ki, egyaránt hat-hat gólos a soproni Varga Zoltán, a körmendi Varga Gábor, valamint a lipóti Gál Bence.

Legközelebb vasi játékosokat a 10. helyen találunk, a celldömölki Németh József, a répcelaki Takács Szilárd, a  sárvári Szalay Tamás, a körmendi Niksz Tamás, valamint a Haladás II. középpályása, Szakály Attila egyaránt négy-négy gólt termelt az ősz folyamán.

Háromgólos, ezáltal holtversenyben a 19., a répcelaki Csordás László, a sárvári Borsi Gergő, a körmendi Németh Balázs, és a szombathelyi Iszlai Bence.

A kétgólosok mezőnyében aztán már egyre több vasi név bukkan fel, holtversenyben 33. a celldömölki Győrvári Gábor és Gaál Gyula, aztán a Haladás II. játékosai: Gyurján Bence, Horváth Detre, Szalai Roland. Két büki is két gólig jutott: Balikó Tamás és Máté Gergő. A sárvári Horváth Lajos, valamint a répcelaki Tamási Roland  és Imre Balázs is két gólt szerzett, csakúgy mint a körmendiek középpályása, Szolyák Tibor.

Az egygólos Vas megyei futballisták: Guttmann Tamás, Farkas Gábor, Stef Adrian-Ioan (Bük), Szandi Gábor, Takács Péter, Bellovics Gábor, Bödecs Balázs (Répcelak), Csákvári Zsolt, Kocsis Tamás, Györkös Gábor  (Celldömölk), Szabó István, Varga Gergő (Sárvár), Kovács Szabolcs, Nagy I. Krisztián (Körmend FC-Boldizsár Trans), Simon Attila, Irhás Ignácz, Skriba Máté, Kalász Milán, Radó András, Tar Krisztián  (Szombathelyi Haladás II.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!