Vasi foci

2010.01.12. 14:01

A Haladás kiszemeltje Diósgyőrbe igazolt?

A pepsifoci.hu értesülése szerint a Haladás által kiszemelt győri, U20-as válogatott Zámbó Bence fél évre Diósgyőrbe szerződött. A vasi klub hivatalosan egyelőre nem értesült a fejleményéről.

Pum András

Az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett magyar válogatott tagja volt a Győri ETO futballistája,  Zámbó Bence is. A tehetséges hátvéd külföldön is próbálkozott, ráadásul itthonról is jónéhány klub megkereste - köztük a Haladás is. Nos úgy tűnik, mégsem a szombathelyiek lettek a befutók, hiszen a pepsifoci.hu úgy tudja a hátvéd - Bajzáttal, Brnoviccsal és Supiccsal egyetemben - Diósgyőrbe igazolt. Zámbó fél évre, kölcsönbe került Tornyi Barnabás alakulatához. A hírt egyébként a diósgyőri klub hivatalos oldala is megerősítette.

- Egyelőre nem kaptunk tájékoztatást a játékos menedzserétől arra vonatkozóan,  hogy Zámbó mégsem minket választott - fefelte érdeklődésünkre Tóth Miklós, a Haladás klubigazgatója. - De ha a hír igaz, akkor minden bizonnyal felhív majd. Elvileg ma estig várunk Zámbó válaszára, de ha nem jelentkezik a menedzser, vagy nemleges lesz a válasz, akkor szerda reggel azon nyomban megkezdjük a tárgyalásokat az általunk kiszemelt 32 éves montenegrói hátvéddel.

További híreket, információkat a zöld-fehérekről a haladas. vasnepe. hu oldalon olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!