Vasi foci

2011.06.16. 08:34

Aczél Zoltán Szombathelyre költöztetné családját

A Haladás vezetőedzője, Aczél Zoltán unja az olykor heti 1200 kilométeres ingázást és tervei szerint Szombathelyre költöztetné családját.

Vas Népe

Aczél Zoltán családja Veresegyházán lakik, míg a Haladás vezetőedzőjét munkája Szombathelyre szólítja - így a mester meglehetősen ritkán találkozik szeretteivel. Aczél most fontolóra vette, hogy Szombathelyre költözteti a családját - írja a blikk.hu.

- Az első évben bonyolult lett volna elköltöztetni mindenkit, ezért én ingáztam. Volt, hogy hetente kétszer is megtettem a Szombathely és Veresegyház közötti utat - mesélte a tréner a portálnak. - A csütörtöki edzés után autóba ültem, hazavezettem és péntekig a kicsivel voltam. A szombati bajnokit követően pedig, ha csak tehettem, azonnal indultam, hogy vasárnap reggel már Zalán mellett ébredhessek.

 

A Haladás klubigazgatója, Tóth Miklós jelezte, a klub szívesen segítené Aczél családját a beilleszkedésben.

- Számunkra is fontos, hogy az edzőnk jól érezze magát, ebben segíthet a családja jelenléte - mesélte az ügyvezető igazgató. - Iskolát és bölcsődét kell keresni, és a futballozó középső srácnak, Zolinak próbálunk a közelben klubot találni.

 

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!