Vasi foci

2011.06.09. 07:43

München után Róma: Klose a Lazióba igazolt

A Lazióban folytatja pályafutását a német válogatottal világbajnoki ezüst-, illetve bronzérmes, Eb-második futballista, Miroslav Klose.

MTI

A 33 éves támadó szerda este két évre szóló szerződést írt alá a római klubbal. Internetes információ szerint évente kétmillió eurót fog keresni, ehhez jönnek az esetleges prémiumok.
 

Klose négy idény után hagyta el a Bayern Münchent, mert nem sikerült megállapodnia a szerződéshosszabbításról: ő két évvel szerette volna megnyújtani az együttműködést, a bajor klub eggyel.

A támadó - Gerd Müllerrel holtversenyben minden idők második legeredményesebb világbajnoki góllövője - 98 bajnoki mérkőzésen 24-szer talált a kapuba azóta, hogy 2007-ben a Bayernhez szerződött. A nemzeti együttesben 109 találkozón 61-szer volt eredményes.

A Lazio az olasz bajnokság legutóbbi szezonjában az ötödik helyen végzett, így az Európa Ligában indulhat a következő idényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!