Vasi foci

2014.02.20. 17:30

Öregfiúk kispályáztak

Sárvár - A KLSE-Rum Takarék gárdája nyerte meg az öregfiúknak kiírt Farsang Kupa kispályás focitornát.

Tóth Gábor

A 35 év feletti játékosoknak kiírt tornán két csoportra osztották a résztvevőket. A négy csapatot felvonultató A-csoportot simán nyerte az Öregedő Körmendiek gárdája. Másodikként jutott tovább a főleg sárvári játékosokból álló Technokol. A B-csoportban öt csapat meccselt, a csoportelső hibátlan teljesítménnyel a KLSE-Rum Takarék lett, mögötte a szlovén Lendva végzett. A továbbjutó csapatok keresztbejátszással folytatták. Az első elődöntőben a KLSE 3-1-re győzte le a sárváriakat. A másik ágon a Körmend és a Lendva nem bírt egymással, ám hetesekkel a körmendiek jutottak a döntőbe. A bronzmeccset a Lendva nyerte. A döntőben a KLSE biztosan verte 3-1-re a körmendieket a sportszerű, színvonalas meccsen.

A tornát hibátlanul megnyerő KLSE-Rum Takarék együttese (Fotó: KLSE-Rum Takarék)

Végeredmény: 1. KLSE-Rum Takarék (Táncsics Péter, Hantó Zsolt, Catomio János, Jáger László, Bognár László,Vidóczy József, Mihók Csaba, Kovács Zsolt, Nyáry Szilárd, Palotai Zoltán), 2. Öregedő Körmendiek (Kovács Tamás, Lengyel János, Elekes Zoltán, Rónafalvi Róbert, Vaspöri Zoltán, Hevesi János, Buti Tibor, Bartakovics Gábor, Baranyai Sándor), 3. Lendva.

A legjobb kapus Kovács Attila (Körmend), a gólkirály Catomio János (KLSE) lett. A legjobb hazai játékosnak járó díjat pedig Kovács Péter (Hegyi Varázslók) kapta.

A téli teremszezonban ötödik döntőjét játszotta, negyedik győzelmét aratta a KLSE. Az egy vereséget Hévízen éppen az Öregedő Körmendiek gárdájától szenvedte el most sikerült a visszavágás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!