Vasi foci

2014.05.18. 20:20

Nyert a Haladás II., kikapott a Körmend FC

A labdarúgó NB III. 28. fordulójában a Körmend súlyos vereséget szenvedett Nagyatádon. A Haladás II. viszont simán győzött.

Nagyatád–Körmend 6-2 (4-1)

Nagyatád, 50 néző, vezette: Kovács G.

Körmend: Berke – MAKAI Bezdi (Osvald), Cser, (Lengyel), Kósik – Németh, Bódis, Balikó, Takács M. – Sipos (Balogh), Takács Á. Edző: Ifj. Molnár Károly.

A minden tekintetben jobb nagyatádiak megérdemelten győzelmet arattak a súlytalan körmendiekkel szemben. Gólszerzők: Nikolic 3 (9., 18., 43.), Kovács P. (38.), Nagy K. (52.), Bodó (90.), illetve Takács Á. (6.), Nikolic (öngól, 79.).

Ifj. Molnár Károly: – A múlt heti meccs után úgy tűnt, hogy látszik már a fény az alagút végén. De Nagyatádon kiderült, hogy csak egy felénk robogó mozdony reflektora volt.

Halmai Ramon (labdával) szerezte a Haladás II. vezető gólját. Fotó: Horváth Csaba

Haladás II.–Diósd 2-0 (1-0)

Illés Akadémia, 30 néző, műfű, vezette: Mód.

Haladás II.: DOMBÓ – ANGYAL, HIRSCHLER, ZSIRAI, FÜREDI – JANCSÓ, Bedi, HALMAI (Győrffy) – RÁCZ, Németh Á. (Vlasics), Hoós (Tihanyi). Edző: Kuttor Attila.

A Haladás kezdte jobban a mérkőzést, a 8. percben Rácz gyönyörű csellel ment el a jobb oldalon, bevezette a labdát az ötösig, passzát a középen érkező Halmai öt méterről a jobb sarokba lőtte (1-0). A vasiak irányították a játékot, és bár a diósdiak sem álltak be védekezni, nagy fölényben futballoztak a zöld-fehérek. Szünet után az 57. percben egy mélységi indításra Tihanyi a félpályáról indult, majd tíz méterről a bal sarokba helyezett (2-0). Ezt követően is a hazaiak domináltak, de sorra hibázták el helyzeteiket. A Haladás II. jóval nagyobb arányban is nyerhetett volna. Gólszerzők: Halmai (8.), Tihanyi (57.). Kiállítva: Simkó (67., Diósd).

Kuttor Attila: – A játék minden elemében jobbak voltunk, a mi technikai hibáinkon múlt, hogy nem lett nagyobb a különbség.

További eredmények: Csepel–Mosonomagyaróvár 2-0, Balatonfüred–Budaörs 0-2, Veszprém–Csákvár 1-6, Győri ETO II.–Dorog 0-1, BKV Előre–Tököl 4-1, Andráshida–Újbuda 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!