Vasi foci

2015.07.15. 17:58

Sárvári edzőmérkőzés - Subicz Gábor az NB III-as együttesben folytatja a futballt

Andráshida - A harmadosztályba frissen felkerült Andráshida vendégeként vesztett edzőmeccset az NB III-as rajtra készülő Sárvár labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

A héten Subicz Gábor személyben egy rutinos középső védővel erősödött a Sárvár. A Rohonci úton nevelkedett 33 esztendős labdarúgó három évet játszott az NB II-es Haladásban, majd öt évet az ugyancsak másodosztályú Ajkában, az előző két esztendőt pedig Ausztriában töltötte.

– Jól éreztem magam Ausztriában, de váltásra vágytam, szerettem volna még egy jobb csapatban, egy erősebb bajnokságban focizni, minőségibb edzéseken részt venni – árulta el Subicz Gábor. – Ismerős közegbe érkezem, hiszen a játékosokat, a vezetőket, az edzőket is ismerem. Bízom benne, hogy ez a megállapodás hosszabb távra szól köztem és a klub között.

Subicz Gábor a Sárváré lett. Fotó: adatbank.mlsz.hu

A sárvári klubvezetés most Csire Ádám leigazolásán fáradozik. A 19 éves középpályás, csatár szintén Haladás-nevelés, tavaly az FTC U21-es csapatában futballozott.

Tarr Sprint Andráshida (NB III.)–Sárvár FC (NB III.) 2-0 (0-0).

– Andráshida, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Vizi.

Sárvár: Osvald – Potyi (Csákvári), Horváth A., Subicz, Ambrus (Ódor) – Rózsa, Rajos, Szemes (Pupp) – Sipos, Tóth L. (Koronczai), Kocsis (Csire). Edző: Takács Gábor.

A találkozó első félideje küzdelmes meccset hozott, mezőnyben gyűrték egymást a felek, helyzet egyik oldalon sem akadt. Fordulás után a pontosabban játszó házigazda egy kontra végén a 60. percben megszerezte a vezetést, majd a 80. percben ugyancsak egy ellentámadásból ismét betalált. A vasi gárda fáradt csapat benyomását keltette, sok hibával futballozott.

A Sárvár szombaton (10.30) az osztrák Pinkafeldet fogadja edzőmeccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!