jó reggelt

2017.10.26. 06:30

Jó reggelt, Vas megye!

Donald Trump az USA hivatalos hírközlő csatornáján, a Twitteren jelentette be, hogy ma fellebbenti a maradék fátylat is a Holdra szállás után a világ legtöbb összeesküvés-elméletét generáló gyilkosságáról, a John Fitzgerald Kennedy elnök ellen 1967-ben, Dallasban elkövetett merényletről.

Budai Dávid

Vége a titkolózásnak. Kétesélyes a dolog. Vagy kiderül, hogy semmilyen értékelhető újdonságot nem tartalmaznak az évtizedek óta porosodó akták, vagy bebizonyosodik, hogy a magányos elkövető egy Lee Harvey Oswald nevű fiatalember, aki a könyvtárszobából tüzelt, és akit sajnálatos módon lelőttek, mielőtt vallomást tehetett volna. Mától okosabbak leszünk. A CIA szerint azonban hiba, hogy feloldják a titkosítást, mivel így félő, hogy nyilvánosak lesznek az ötven évvel ezelőtti nyomozási módszerek is. Ebből pedig kiderülhet, hogy a magányos elkövető egy Lee Harvey Oswald nevű fiatalember...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!