VN-RENDEZVÉNY

2018.06.04. 10:00

A hétvégén ismét Vas Népe Bevásárlónapok: irány a Family Center és a Praktiker

Csíkok, pöttyök, virágok - ha még nem találta volna ki, mik legyenek nyári ruhatára alapdarabjai, mi segítünk.

TÓTH KATA

A fürdőruhák kék, fehér, piros csíkosak, ez köszön vissza a strandruhán és a táskán is Fotók: Szendi Péter/ Vas Népe

Ismét szezonváltás van, észrevétlen köszöntött be a nyár. Már nem csak álmodozunk a melengető napsütésről: napok, hetek óta kánikula van, felmelegedtek a tavaink. A tavaszi szetteket – aki még nem tette meg – épp ideje nyári holmikra cserélni, vagy legalább frissítsük fel néhány új darabbal a gardróbunkat – a lelkünknek teszünk jót vele. Ebben szeretnénk segíteni olvasóinknak: a Vas Népe, a Family Center és a Praktiker barkácsáruház hétvégi közös kuponnapjain kínált kedvezményekkel gondtalanabbá tesszük a bevásárlást. Nézzük, milyen színek, anyagok, milyen stílus köszön ránk, ha a hétvégi kuponnapokon a Family Centerben indulnak bevásárlókörútra. Már korábban hódító útjára indult a virágminta, eddig szolidabban jelent meg a ruhákon, az idei nyár azonban a nagy rózsáké, mezei virágoké. Virágba borulhat az egész outfitünk, a blúzokon, ingeken, overálokon és maxiruhákon kívül a nadrágokat, sőt a cipőket is ékesíthetik a szirmok – az Orsay, a C&A is kínál remek darabokat.

A fürdőruhák kék, fehér, piros csíkosak, ez köszön vissza a strandruhán és a táskán is Fotók: Szendi Péter/ Vas Népe

Fodrok, masnik, fehér alapon fekete és kék pöttyök, szabadon hagyott váll, bő nadrágok, magasított derekú sortok, matróztílus, kék, fehér, piros színű fürdőruhák – ezek is jellemzik az idei nyár divatját. A férfiaknak vászon és farmer rövidnadrágokat, galléros pólókat kínál több, az akcióban részt vevő üzlet. A Styl boltban merész pink, citromsárga, okker és púderszín, valamint királykék pamutnadrágokra bukkantunk. Cipőben évek óta trendi az espadrille: a pillekönnyű, fonott talpú lábbelik élénk és visszafogott árnyalatokban is jól mutatnak, viselhetők rövidnadrággal, farmerrel, vászoninggel egyaránt – a Humanicban és a CCC-ben is fellelhetők. Ugyanott platform, nyitott és zártabb, csillogó és matt bokaszandálokat, valamint stílusban passzoló táskákat is láttunk a polcokon. Utcai és sportcipőket, strandoláshoz, fürdéshez kiváló szandálokat, papucsokat a Playersroomban, a Gala-Sportban, a Hervisben és a Budmilban is érdemes keresni.

Virágminta blúzon, ruhán és szalmakalap – kezdődhet a nyár!

Idén másodszor a Family Center üzletein kívül a Praktiker barkácsáruház is csatlakozott programunkhoz: az akciós áruk kivételével minden terméket – a többi között kerti szolárlámpákat, hintaágyat, bambuszrolót, sörpadgarnitúrát, napozóágyat vagy akár strandgyékényt – 15 százalék kedvezménnyel szerezhetnek be az áruházban.

A június 9-10-i kuponnapok kínálatában újdonság, hogy egyedi, minőségi kézműves termékeket is vásárolhatnak olvasóink: kézi festésű, hernyóselyemből készült ékszerek, kendők, képek, égetett gyurmából megálmodott ékszerek és rézkarcok közül is válogathatnak a Family Centerben hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!