lesodródott az útról

2019.01.20. 16:09

Árokba hajtott egy autó az elkerülőn (Frissítve)

Lesodródott az útról és az árokban állt meg egy autó Sé magasságában a 89-es gyorsforgalmú úton, a Szomabthely felé vezető oldalon nem sokkal 15.30 után.

Budai Dávid, Horváth Balázs

Fotó: Wolf Ferenc

Lesodródott az útról és az árokban állt meg egy autó Sé magasságában a 89-es gyorsforgalmú úton, a Szomabthely felé vezető oldalon ,nem sokkal 15.30 után. Úgy tudjuk az autót egy nő vezette, aki saját lábán szállt ki az autóból, amely a meredek árokfal ellenére sem borult fel.

Jelenleg a helyszínelés zajlik, félpályás útzár van érvényben, torlódás lehetséges. A sofőr sérüléseiről egyelőre nincsenek információink. A rendőrség 15.42-kor kiadott tájékoztatása szerint, a helyszíni szemle időtartama várhatóan egy óra.

Frissítés:

Fotó: Horváth Balázs

Búcsú felől Szombathely irányába tartott egy Nissan vasárnap délután a 89-es úton, amikor az autó előbb a jobb oldali padkára hajtott, majd a sofőr hirtelen visszarántotta a kormányt, áttért a szembejövő sávba, ahol ismét elrántotta a kormányt, elveszítette az uralmat az autó felett és a menetirány szerinti jobb oldalon lehajtott a töltésről. Az autó az oldalára borulva állt meg.

Fotó: Horváth Balázs

A sofőr ki tudott mászni az autóból és többen is megálltak segíteni. A helyszínre a szombathelyi tűzoltók is kiérkeztek, akik áramtalanították az autót. A mentők a szombathelyi kórházba szállították a könnyebben sérült nőt. A rendőrség félpályás útlezárás mellett helyszínelt.

Fotó: Horváth Balázs

A műszaki mentés végéig csak egy sávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!