Megkérdeztük!

2021.12.07. 17:45

Így vélekednek a szombathelyiek Márki-Zay rezsicsökkentést támadó kijelentéseiről – videó

Kevesebb vizet, áramot és gázt kellene elhasználnia a magyaroknak – ezt még korábban nyilatkozta a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, aki egyébként „sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz” hasonlította azokat az embereket, akik alacsonyan tartanák az energiaárakat. Kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kijelentéseiről a szombathelyiek.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje már egy éve leszögezte, hogy a rezsicsökkentés ostobaság volt, a multik és a nagy cégek érdekeit kellene inkább figyelembe venni.

 

„Micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni! Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni. Át kell térni megújulókra. Persze, lehet rezsit csökkenteni: le kell szigetelni a házakat” – mondta korábban Márki-Zay Péter, aki egy fórumon a rezsicsökkentés támogatóiról azt mondta, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

 

A baloldali politikus mindezek mellett a benzinárak hatósági rögzítését is támadta. Márki-Zay Péter korábban azt is mondta, hogy az emelkedő üzemanyagárakra az a megoldás, hogy az emberek közlekedjenek kisebb autóval, utazzanak többen együtt egy kocsiban.

 

Kíváncsiak voltunk arra, mint gondolnak erről az emberek, ezért kamerával a kezünkben tettünk egy kört a szombathelyi belvárosban.

 

Kapcsolódó cikkek: 

https://www.vaol.hu/orszag-vilag/marki-zay-szerint-a-rezsicsokkentes-ostobasag-es-a-magyarok-alkalmazkodjanak-a-magas-benzinarakhoz-5481554/

 

https://www.vaol.hu/orszag-vilag/a-bevandorlast-tamogatja-a-rezsicsokkentest-ellenzi-a-valasztokat-sertegeti-marki-zay-peter-5516150/

 

https://www.vaol.hu/orszag-vilag/az-utca-hangja-megszolalt-marki-zay-rol-video-5498750/

 

https://www.vaol.hu/orszag-vilag/marki-zay-peter-az-energiaarak-vilagpiaci-merteket-tamogatja-5458418/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában