Borzalmas baleset

2021.12.27. 11:43

Miután egy kisteherautó nekiütközött, a saját kamionja nyomta halálra a szelestei férfit - videó

62 éves, és rutinos kamionos volt a tragikusan elhunyt sofőr.

vaol.hu

A kisteherautó csúnyán összetört, 19 éves sofőr azonban könnyebb sérüléseket szenvedett csupán

Forrás: TV2

Sírva beszélt szomszédja és gyerekkori barátja a TV2 Tényeknek a sofőrről, akit a saját kamionja gázolt el Veszprém megyében a 8-as főúton a múlt héten kedden.

Ekkor egy furgon hatalmas sebességgel hátulról a tartálykocsinak csapódott, ami elgázolta a sofőrt. Esés közben beverte a fejét, és öt nappal később a kórházban meghalt. Az egész falu gyászolja.

Zoltán, miután elütötte a vadat, kiszállt a kamionjából, hogy segítséget kérjen. Ekkor csapódott a furgon a járművének, amely elütötte őt Fotó: TV2

A Bors megkeresésére az Országos Mentőszolgálat elmondta: a helyszínre riasztott mentőegységek egy középkorú férfit találtak, aki súlyos koponyasérüléseket sérüléseket szenvedett. Ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba, ahol az intenzív osztályon kezelték. Zoltán sérülései azonban annyira súlyosak voltak, hogy hiába küzdöttek az orvosok az élet, karácsonykor életét vesztette.

 

– Sokan gyászolják a faluból, mindenkivel kedves, jóindulatú, jó humorú ember volt, rettenetes, hogy pont karácsonykor történik ilyen tragédia – mondta a Borsnak egy helybéli nő, aki hozzátette: a férfinek gyermeke ugyan nem volt, de együtt élt párjával, aki teljesen összetört, miután megtudta, elhunyt szerelme.

 

Egy másik, a szomszéd faluban élő ismerőse elmondta: családja nem volt, de barátai igen, sok ismerőse szerette, nagyon intelligens, tiszteletre méltó közkedvelt ember volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!