A hét ingatlana

2022.01.02. 11:30

Szilveszteri ingatlan ajánló: egy csodás ZEN fészek Bérbaltaváron - fotók

Bár a hivatalos ügyintézéshez lehet, több kell, mint egy nap, a következő újévi elmélkedést és elvonulást már bárki a most következő, 87 nm-es házban töltheti. Ráadásul csak 9,5 millió forintra lesz szüksége az új tulajnak. B.Ú.É.K.!

ingatlanbazar.hu

“[...] Az ingatlan, amit eladásra kínálok, a falu közepén, fő utcán helyezkedik el, kétszobás, jó állapotú barátságos ház nagy területtel .A ház szorul némi felújításra, korszerűsítésre, de alapjaiban teljesen rendben van, egykori osztrák tulajdonosa igényesen rendbe tette, de aztán évekig használatlanul, lakatlanul állt. Rendrakás, festés után azonnal költözhető !Víz, villany van a házban, csatorna, gáz sajnos nincs a faluban. Fűtése fával, cserépkályhákkal oldható meg, az ingóság maradhat benne. Pár perces sétával elérhető a bolt, presszó, önkormányzat, templom, orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér. Iskola nincs a faluban, szomszédos falukba vagy Vasvárra tudnak bejárni a gyerekek. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!