Lehet küldeni a szíveket

2022.03.17. 17:30

Erőt és magabiztosságot ad a Tündérszépek - videó

Március eleje óta a Vas megyei lányokra is küldhetünk szívecskéket. Elkezdődött a Tündérszépek 2022 szépségverseny regionális fordulója.

Horváth László

Kopácsi Korina úgy érzi, megvan a kellő önbizalma a versenyhez

Forrás: Cseh Gábor

Hetek óta folyamatosan a Tündérszépek 2022-es szépségversenyének fotózása, ugyanis még március 22-éig lehet nevezni a 18 és 29 év közötti hölgyeknek a vaol.hu oldalon is elérhető tunderszepek.hu portálon keresztül. 

 

A versennyel kapcsolatos új hír, hogy március elsején elkezdődött a regionális forduló. A vaol.hu oldalon Vas megye mellett Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megye versenyzői is megjelennek. Az olvasók pedig szívecskéket küldhetnek a lányokra. 

 

Esztergályos Evelin Magyarszecsődről nevezett be Tündérszépekre. A 24 éves lányt a környezetében lévők ösztönözték erre. Evelin már nagyon várta a hónap első napját. Amióta az ő fotósorozata is elérhető a vaol.hu-n, az ismerősei, barátai közül többen is gratuláltak neki, és elismerősen szóltak az alakjáról, és arról is, hogy milyen jó formában van. – Kedvenc időtöltésem a modellkedés, a munkám mellett ez az egyik hobbim mondta Evelin. – Feltölt és teljesen kikapcsol, amikor a kamera előtt állok. Van egy fotós ismerősöm, akivel havi szinten készítünk fotósorozatot. Így folyamatosan bővül a portfólióm. 

A Vas Népe által szervezett fotózáson is jól éreztem magam. Szerintem megéri jelentkezni a versenyre, mivel a lányok így maguk is meggyőződhetnek arról, milyen szépek. Ezáltal rengeteg további visszaigazolást lehet szerezni! A szépségek fényképei folyamatosan jelennek meg a vaol.hu-n. A közelmúltban pedig megtartottuk a negyedik fotózást, amely ezúttal is jó hangulatban telt. 

 

Kopácsi Korina hobbija a lovaglás, és két saját lova is van, 2019-ben már versenyeket is nyert. Mint elmondta, azért nevezett a versenyre, mert úgy érezte, ehhez megvan a kellő önbizalma. Ugyancsak az önbizalom és az önbecsülés fontosságát emelte ki a bolti eladóként, illetve óvodai dajkaként dolgozó Krepsz Evelin Hanna.

 

 – Szeretek új dolgokba belekezdeni. A Tündérszépek egy olyan verseny, amely sokat hozzáad az ember személyiségéhez – fogalmazott Bakó Boglárka. 

 

Németh Diána egy szentgotthárdi cég trénere, most pedig szeretné kipróbálni magát a Tündérszépeken is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!