Lezárásra is szükség volt

2022.05.26. 12:38

Egy ember megsérült egy balesetben Szombathelyen - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtökön egy Renault haladt Szombathelyen a Légszeszgyár utcában, amikor a sofőr elmondása szerint figyelmetlen volt és nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésébe hajtott. Ugyanekkor neki balról egy Toyota érkezett szabályosan a védett úton, amivel a Renault összeütközött. A Renault megpördült és egy virágládát valamint egy korlátot összetörve a járdára csapódott. A balesetben a vétlen Toyota egyik utasa könnyebben megsérült, a mentők kórházba szállították. A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek.

A helyszínelés idején rendőrök irányították a forgalmat és lezárásra is szükség volt, ám ismét több olyan autóssal találkoztunk, aki az út közepére kitett bóják és az ott lévő autóroncsok között szlalomozva próbált meg átjutni a mentést végzők között, miközben a mentésben résztvevőket szidták.

Ebben a kereszteződésben sok hasonló baleset történik, a Légszeszgyár utca felől egy fa ága is kitakarja az elsőbbségadás kötelező táblát, amit így csak jóval később, közvetlenül a kereszteződéshez érve lehet csak észrevenni.

Forrás: Horváth Balázs
Forrás: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!