ezt látni kell!

2021.07.04. 11:30

A hét ingatlana: egy csodás családi birtok és “ egy nagyobb darabka Őrség”

Csendes, elszigeteltebb életet is biztosítható, mégis barátságos, vonzó, impozáns ingatlankeresi-várja új tulajdonosait! A szalafői terület számunkra szerelem első látásra. És ön? Szívesen beköltözne a 157 nm-es ingatlanba?

vaol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az Őrség egyik legszebb településén, a természeti, kulturális, néprajzi értékeiről méltán híres Szalafőn kínálnak egy különleges családi birtokot, hatalmas területtel. Az ingatlanhoz összesen 14 503 nm terület tartozik, lakóházzal, vendégházakkal, melléképületekkel. Rengeteg lehetőséget rejt magában a terület: lakhatásra + vállalkozásra is tökéletes! Lótartással foglalkoztak korábban, ilyen célra abszolút ideális a terület.

A kínált ingatlanegyütteshez tartozik egy 210 nm-es, folyamatosan karbantartott, szép állapotú, kétszintes lakóház, mely 2005-ben épült. Alsó szint helyiségei: tágas, egy légterű konyha-étkező-nappali, déli fekvésű terasz, 2 hálószoba, kamra, kazánhelyiség, egy zuhanyzós fürdő+wc, egy kádas fürdő, külön wc. A tetőtérben egy lakóelőtér(nappali), 3 hálószoba és egy fürdő+wc került kialakításra. A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán és a nappaliban elhelyezkedő, tetszetős kandalló gondoskodik . A központi fűtésnél a hőleadás radiátoros és padlófűtéssel történik. Autótárolásra egy garázs a megoldás, a ház melletti épületben. [...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!