baleset

2017.11.29. 10:10

Frontális ütközés Táplánszentkeresztnél (Frissítve!)

Az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Simon István

Fotó: Simon István

Óriási szerencséje volt annak a férfinak, aki autójával frontálisan ütközött egy teherautóval szerda délelőtt Táplánszentkeresztnél, a 87-es főúton. Úgy tudjuk, hogy a Citroen figyelmetlenül előzött, és nem sikerült már visszatérnie a saját sávjába a szembejövő teherautó előtt, és frontálisan ütközött vele.

 

Fotós: Simon István
Fotós: Simon István

A teljesen összeroncsolódott autóból a sofőr a tetőablakon keresztül mászott ki, óriási szerencséje volt, hogy csak a keze sérült meg könnyebben. Az autó vezetőülésénél szinte semmi lábtér nem maradt a frontális ütközés után.

 

Fotós: Simon István
Fotós: Simon István

A 87-es utat teljes szélességében le kellett zárni, a forgalmat Táplánszentkereszt belterülete felé terelik.

Frissítés:

Várhatóan délig le lesz zárva a 87-es út Táplánszentkeresztnél, ahol egy teherautó és egy személyautó ütközött frontálisan.

Fotós: Simon István

A teherautó több mint 7 tonna vas árut szállított, és a balesetben a plató és a jármű eleje is komolyan megrongálódott. A személyautó is teljesen összetört, így a műszaki mentés hosszabb időt vesz igénybe.

Fotós: Simon István

A balesetnél a táplánszentkereszti és a szombathelyi tűzoltók is részt vettek a mentésben.

Friss:

Feloldották a forgalomkorlátozást a 87-es számú főúton, Vas megyében.

(...) A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 14 óra 18 perckor feloldották. – írja honlapján a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!