HVSE

2020.04.29. 07:00

Együtt marad a futsalcsapat

A Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának játékosai, a szakmai stáb és a vezetőség tagjai mind elfogadták a módosított, csökkentett fizetéseket tartalmazó új szerződéseket.

Tóth Gábor

Három főszereplő. Balról Calvo Rodriguez Juan Ramon vezetőedző és Dróth Zoltán, Vas Ádám játékosok

Fotó: Unger Tamás

A koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt a Haladás VSE is kénytelen volt megszorító intézkedéseket hozni – az egyesület többek között fizetéscsökkentéssel próbál úrrá lenni a gazdasági nehézségeken. A megszorítások természetesen az egyesület egyik legsikeresebb szakosztályát, a friss Magyar Kupa-győztes, nagyszerű szezont teljesítő NB I-es futsalcsapatot is érintették.

Három főszereplő. Balról Calvo Rodriguez Juan Ramon vezetőedző és Dróth Zoltán, Vas Ádám játékosok
Fotó: Unger Tamás

– A klubvezetés múlt héten küldte ki a játékosoknak, a szakmai stáb és a vezetőség tagjainak a csökkentett fizetésekre vonatkozó szerződésmódosításokat – tudtuk meg Pálmay Tamás futsal-szak­ágvezetőtől. – Mindenki hétfőig kapott időt arra, hogy átgondolja a helyzetet, tanulmányozza a kontraktus módosítását – és döntést hozzon a jövőjét illetően. Mindenki átérezte a jelenlegi helyzet súlyát, és elfogadta a módosított szerződést. A módosított szerződések az első körben június 30-áig érvényesek, aztán, ha a helyzet nem javul, akkor továbbra is érvényben maradnak. Nem tagadom, örülök, hogy a futsalközösség ilyen egységes, egyben felelős döntést hozott.

A bajnokság folytatását illetően Pálmay Tamás nem tudott új információkkal szolgálni, a zöld-fehér élklub továbbra is várja a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését. A Haladásra még várna hét felsőházi meccs, illetve egy vélhetően öt mérkőzésig tartó döntő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!