Zene

2017.01.24. 19:01

Sikeres a szombathelyi zenekar klipje (Videó)

Szombathely - Látványos videoklippel rukkolt elő a szombathelyi Vadvágány zenekar, amely egy nap alatt meghódította a világhálót.

Cseszkó Tamás

A Vadvágány zenekar tagjai: Hegedüs Tamás, Lukács Adrián, Tóth Gergő Csanád, Kecskés Tamás és Szabó Tamás Fotó: Cseszkó Tamás

Onnan kell kezdenünk, hogy van néhány helyi fiatal zenész, akik jó egy évtizede ott sürögnek-forognak a helyi koncerteken. Még csak azt sem mondhatjuk rájuk, hogy amatőrök, mert igencsak jól muzsikálnak, technikás gitárjátékuk, profikat megszégyenítő szövegeik, no meg rajongótáboruk a biztosíték arra, hogy képesek nagyobb rendezvényeken is jelentős közönséget megmozgatni. Ilyen a Vadvágány zenekar is, amely most új videoklippel állt a nyilvánosság elé. Lukács Adriántól megtudtuk, hogy a Kocsmai verekedés című dalukat egy éve játsszák már a közönségnek, rendkívül jók a visszajelzések, ezért úgy döntöttek, videót is faragnak belőle. Rengeteg segítséget kaptak, többek között Pozsár Andrástól, akinek neve nem ismeretlen a videós világban, a néhány nap alatt elért többezres nézettség pedig a biztosítéka annak, hogy most is népszerű produkció született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!