BC Körmend

2014.06.16. 18:26

Sömenek Martin marad, Kutasi Gergely nem

Két újabb játékos sorsáról született döntés a BC Körmendnél.

Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy két újabb játékos sorsáról született döntés klubunknál - írta Zsebe Ferenc ügyvezető a szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményben.

Az első Kutasi Gergely, aki a következő szezonban nem lesz a Körmend játékosa.

„Kuttor” mindig szívvel-lélekkel dolgozott, és küzdött a piros-fekete színekért, „körmendiségét” senki sem vitathatja el tőle.

Emlékezetes, hogy a 2012-13-as szezon rájátszásában iszonyú fájdalmak közepette is vállalta a játékot, és komoly része volt az akkori csapat megalkuvás nélküli, elismerést érdemlő játékában.

A következő szezonra a szakmai vezetés az eddigiektől eltérő jellegű játékot tervez, „Kuttornak” ezért nem kínált szerződést a klub.

Szeretnénk mindent megköszönni, amit Kutasi Gergely a csapatért, a klubért tett és reméljük, hogy még sokáig megtalálja a számítását a pályán, sok sikert kívánunk neki!

Örömmel közöljük, hogy a következő két esztendőre sikerült megállapodnunk a klub szintén saját nevelésű játékosával, Sömenek Martinnal, aki a korosztályos gárdából a következő szezonra a nagycsapat keretébe felkerülő fiatalok mellett két esztendeig biztosan továbbviheti a körmendi utánpótlás örökségét. Martin az edzések mellett folyamatosan különmunkát is végez Hencsey Tamás irányításával, így joggal remélhetjük, hogy a jövőben még inkább számíthatunk rá. Hozzáállásával bizonyította, hogy mindez rajta sem fog múlni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!