Belföld

2010.11.22. 18:16

Nyolcadik születésnapját ünnepli a LOGO Ifjúsági Szolgálat

Megkezdődött Szombathely városi diák hete. Mindennap lesz program, ami nem csak ingyenes, de a résztvevők még mozijegyet is kapnak ajándékba.

Merklin Tímea

A hétfői focikupa után kedden 15 órától uszodai bohócságok lesznek. Szerdán 14.30-tól Nézz tükörbe! címmel Kissné Geosits Beatrix tart interaktív előadást a Logo Ifjúsági Szolgálat MMIK-beli termében az énképről a Menta Tanya sorozat keretében; 16 órától a Fő téren Ciki cigi címmel flashmob akció lesz.

Csütörtökön főzőversenyre várják a fiatalok 10 fős csapatait  a Pável Ágoston Kollégium udvarára. Kezdés: 15 órakor. A péntek a falmászásé: a Pókság  programra várják a vállalkozó kedvűeket az OÁMK Savaria Ifjúsági Centrumban 14-től 18 óráig. Profik segítenek az érdeklődőknek a falra mászni.  

 

A diák hét záró bulija az MMIK-ban lesz, szintén pénteken. 20.30-tól MuTe előadás, majd zenei fellépők (Purestyle Division, DEGZ) tartkítják a műsort, végül party.

A LOGO Ifjúsági Szolgálat november 27-én, szombaton ünnepli nyolcadik születésnapját az MMIK földszintjén 17 órától. A résztvevők egy nagy közös tortát esznek, és átadják az Év Önkéntese díjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!