Belföld

2012.06.28. 09:18

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2780 közfoglalkoztatott embert vesz fel

Budapest - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. minden eddiginél több, 2780 közfoglalkoztatott embert alkalmaz július 2. és november 17. között - közölte a társaság az MTI-vel csütörtökön.

MTI

A közútkezelő társaság többnyire a burkolatok, a burkolaton kívüli területek és az árkok tisztántartására, a forgalom biztonságát zavaró növényzet eltávolítására, valamint kézi kaszálásra és az úttartozékok helyreállítására alkalmaz közmunkásokat.
   
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Országos Közfoglalkoztatási Program keretében biztosít munkát a közfoglalkoztatottaknak a csaknem 4500 fős átlagos állományi létszáma mellett. A legtöbb, 1050 közfoglalkoztatott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében segíti majd a társaság tevékenységét. A cég elsősorban azoknak igyekszik munkalehetőséget adni, akik már hosszabb ideje keresnek állást.
   
A július 2-ától november 17-éig tartó időszakban a közfoglalkoztatási programban résztvevők heti 40 órás munkaidőben dolgoznak majd - olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!