Bulivan

2010.06.29. 12:46

Tagcserék a Whitesnake zenekarban

Személyes okok miatt két zenészétől is megvált a hard-rock zenét játszó Whitesnake. A zenekarból Uriah Duffy basszusgitáros és Chris Frazier dobos azért távozott, mert a jövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni saját karrierjükre.

Gyuricza Ferenc

A David Coverdale énekes vezette zenekar időközben már rátalált Chris Frazier utódjára. A Whitesnake dobosa a jövőben Brian Tichy lesz, aki számos produkcióban dolgozott már eddig. Turnézott mások mellett Billy Idol-lal, Ozzy Osbourne-nal, Glenn Hughes-zal, de tagja volt a Seether, a Velvet Revolver, a Pride And Glory és a Slash’s Snakepit zenekaroknak. Utoljára a Foreigner tagja volt, illetve a billentyűs Derek Sherinian-nel dolgozott együtt. Az új basszusgitáros kiléte egyelőre még nem ismert, a zenekar továbbra is keresi a megfelelő személyt, aki vokalistaként is megállja helyét.

A Whitesnake közben megkezdte új albumának előkészületi munkálatait a zenekar tagjai jelenleg egy stúdióban írják és rögzítik az új dalokat. A soron következő nagylemezt az olasz Frontiers Records, a dallamos rockzene specialistája jelenteti meg valamikor 2011 tavaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!