Bulivan

2011.06.29. 13:15

VOLT 2011: Budapest Bár és Magna Cum Laude a nulladik napon (képgalériával)

Eljött a várva várt kapunyitás, kedden koraeste fesztiválózó fiatalok hada özönlötte hát el a soproni Lővér Camping területét, vagy ahogy a napokban hívják: a VOLT Fesztivált. A nulladik napon a Kispál-filmen kívül a Budapest Bár, és a Magna Cum Laude dallamaira bulizhattak először a voltosok.

Vas Népe

A nulladik napi diétás program koránt sem volt nevezhető fogyókúrás zenei menünek, sőt! A Napozz holddal! című, a Kispál és a Borz búcsúkoncertjéről szóló filmet az MR2-ről elnevezett színpad hatalmas kivetítőjén néztük. Mennyivel jobb így, mint dvd-n... Hiába, a koncertfíling mégis csak a dübörgő hangcuccokon jön át úgy igazán.

Kispálék után a Budapest Bár és Németh Juci lépett a színpadra. Az egykori Anima-üdvöskét Lovasi András (Kispál és a Borz, Kiscsillag), Kollár-Klemecz László (Kistehén Tánczenekar), Behumi Dóri (Jazz + Az), Rutkai Bori, Ferenczi György, Keleti András (colorStar), Frenk (Hiperkarma) Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven, The Twist Budapest) és természetesen minden valamirevaló fesztivál alaptartozéka, Kiss Tibor (Quimby) követte. Egyik kedvencünk a Prodigy Out of space című slágere éttermi cigányzenei stílusban. Magáért beszél... Farkas Róberték után Mező Misi és csapata, a Magna Cum Laude nyomott le egy tisztességes bulit.

Egyéb említésre méltó nem történt, így felesleges betűk helyett jöjjenek a képek, ide, vagy rájuk kattintva megtekinthető a teljes galéria. Folytatása következik...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!