Bulivan

2012.09.18. 07:35

Focicsapatnak írt indulót a Hooligans

Harcra fel címmel készítette el legújabb szerzeményét a Hooligans. A rövid időn belül újabb koncertfelvételekkel jelentkező zenekar a dalt a diósgyőri labdarúgó csapatnak ajánlotta. Az együttműködés ötlete onnan jött, hogy a Hooligans borsodi gyökerekkel bír, azaz földiként tekintenek a sportegyesületre.

Zalai Hírlap

A bátorságot és erőt sugárzó dal üzenetének különleges jelentőséget adott, hogy a Diósgyőr új, nagyreménységű fiatal kapusa, Rakaczki Bence leukémiás lett. A lábadozó sportolót a napokban meg is látogatták a Hooligans tagjai, hogy új dalukkal, ajándékokkal és személyes jelenlétükkel bátorítsák őt a gyógyulásban.

A zenészek nagy örömére szolgált az a hír is, hogy vadonatúj szerzeményük már megjelenése előtt megkezdte misszióját az emberek megerősítésében. A Harca fel című dalt az ezüstérmes Ungvári Miklós kivitte magával az olimpia helyszínére, hogy az edzések közben hallgassa, és segítségével gyűjtsön erőt a megmérettetésre. A sportoló később köszönetet is mondott a Hooligans tagjainak.

Videó - Hooligans: Harcra Fel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!