Bulvár-celeb

2021.04.24. 08:05

Feladta a pap az utolsó kenetet a magyar sztárénekesnek

Címkék#judy

Judy legszívesebben kiabált volna, hogy a tiszteletes hagyja abba!

Forrás: TV2

Fotó: pc

23 évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Judy. Hónapokig küzdött az életéért. A népszerű énekesnő most azt is elmondta, hogy már az utolsó kenetet is feladták neki, de hihetetlen élni akarásával felépült – írja a Ripost.

Akkor valamiért azt mondta a sors, hogy stop”

– mondta a Tények Pluszban Judy, aki se járni, se beszélni nem tudott.

„Nem gondolod azt, hogy bekerülsz, és onnan kijössz. Amikor azt mondják, nem állsz fel, elveszik az egész életedet, és hogy a szüleim inkább koporsóra gyűjtsenek. Volt ilyen. Azt mondták nekik, hogy ne az arcomról beszéljenek, arról, hogy hogyan fogok kinézni, az másodlagos, mert az életemért kell minden küzdelmet megtenni.”

Judynak annyira rosszak voltak a leletei, hogy az orvosok a legrosszabbra készültek, az utolsó kenetet is feladták neki.

„Hallom ezt, hogy az ágy végében mondják ezt a szüleimnek. Miközben én kiabálnám, hogy anya, ne hidd el nekik, nem fogok meghalni, tele vagyok erővel. Aztán amikor bejön a pap és feladja az utolsó kenetet, egyszerűen nem értettem, mit beszél hozzám. (…) Mondtam magamnak, hogy ezt megint csak álmodom” – emlékezett vissza a fájdalmas pillanatokra az énekesnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!