Bulvár-celeb

2021.07.09. 15:44

Fülöp herceg halála után most először látták őszintén mosolyogni II. Erzsébetet

De jó így látni a királynőt!

Britain's Queen Elizabeth II watches as horses are walked around the parade ring on the fifth day of the Royal Ascot horse racing meet, in Ascot, west of London on June 19, 2021. - Royal Ascot reopened its doors to 12,000 racing fans a day but the coronavirus will still take a significant financial toll on the event. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP)

Forrás: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Fotó: AFP

A koronavírus miatt későbbi időpontra tették a minden évben megrendezett Royal Windsor Horse Show-t, amit II. Erzsébet már nagyon várt.

A királynő köztudottan imádja a lovas sportokat, ráadásul ő maga 95 éves kora ellenére is napi rendszerességgel lovagol.

Fülöp herceg halála óta sok más kötelező eseményen is megjelent, a természetéből fakadóan kedves és persze az illem is megkövetelte, hogy mosolyogjon, viszont időre volt szüksége ahhoz, hogy szeretett férje elvesztését feldolgozza.

A lovas esemény gyógyír volt a gyászra

Úgy tűnik a lovas esemény nagy segítséget nyújtott neki abban, hogy újra jól érezze magát – ha ide kattint, meg is nézheti, milyen mosolygós képek készültek a királynőről.

Borítókép: II. Erzsébet a Royal Ascot lóversenyen júniusban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!