Bulvár

2009.10.26. 08:59

Önveszélyes dögös vörös kék kesztyűben a szőlőben

A szexi vörös démon, Orosz Barbara ezúttal nem erotikus műsorának akcióit közvetítette, hanem családi szüretre ragadtatta magát. Rokonsága komolyan szurkolt, hogy ne baleseti sebészet legyen a közreműködés vége.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A színész-műsorvezető számára nem új esemény a szüretelés, nagyapja Eger környéki szőlőjébe minden ősszel kivonul a rokonság.

- Imádom a szüret minden pillanatát, ilyenkor összegyűlik az egész család és olyanok vagyunk, mint egy nagy olasz família: vidámak és hangosak. Hosszú évek óta ugyanaz a szüreti forgatókönyv: hajnalban kelünk, metszőollót, kosarakat ragadunk és irány a domb! - Míg a rokonság egyik fele szorgosan kosarakba gyűjti az édes fürtöket, a másik része azon imádkozik, hogy Barbi idén megússza baleseti sebészet nélkül.

- Finoman szólva sem vagyok egy metszőolló virtuóz: amíg a többiek rém ügyesen szüretelnek, én finom érzékkel sorra amputálom az ujjaimat – avatott be a jeles családi esemény, valamint a szintén hagyományosnak mondható öncsonkítás kulisszatitkaiba Barbi, aki a szőlőtőke helyett ezúttal az alkarját vette célba. - Mivel senkit sem ért váratlanul a menetrendszerintinek mondható baleset, a legközelebb álló rokon kivette az ollót a kezemből, így a nap további részében a fényképezőgépem biztonságos lencséjén keresztül dokumentáltam a történéseket – tette hozzá a Cool Night Extra háziasszonya. Az idei termés mennyiségben nem, ám minőségben mindenképp hozta a tavalyit.v- Mézédes és inkább nektárnak, nem is mustnak nevezhető az eredmény, úgyhogy jó munkát végeztünk – dörzsölte elégedetten a tenyerét Barbi.

Panaszra semmi ok, annál is inkább, mivel mire az újbor palackokba kerül,  Barbara harctéri sebei is rég behegednek, és felkészülnek a következő szüret megpróbáltatásaira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!