Bulvár

2010.06.25. 05:29

Paul Young szakácsként is helytáll

Amikor nem az éneklés köti le idejét, akkor részmunkaidőben szakácsként dolgozik a nyolcvanas évek egyik legismertebb popsztárja, az október 2-án Budapesten is fellépő Paul Young. Az énekes egykori felesége éttermében készít ínyencségeket.

Gyuricza Ferenc

A főzés Paul Young első számú hobbija. Az énekes specialitása az Egyesült Államok déli részének és a karibi szigetvilág konyhájának keveredése, azaz a kreol konyha, amire a grillezett húsok és halak, az édeskés, tartalmas mártások, és a sokféle köret a jellemző. Emellett jó még a mexikói ízekben is, ezért talán nem is meglepő, hogy már jó tíz éve megalapította Los Pacaminos nevű zenekarát, amely állandó fellépője különböző fesztiváloknak és kluboknak. Október 2-án azonban nem ezzel a formációval, hanem a nyolcvanas években elhíresült slágereivel érkezik a magyar fővárosba, ahol a Here And Now elnevezésű rendezvény keretében Nik Kershaw, Kim Wilde, Boy George és Rick Astley társaságában a Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!