Bulvár

2016.08.22. 19:08

Facebook-figyelő

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből: lássuk, mivel töltik a nyarat.

Vadas Krisztina

Barátság a kanapén túl

Horváth Ákos a kanapéján túl már a színpadot is megosztja kedvencével. A karneválszínházi darabban együtt is láthatók.

Nehéz a hét kezdete

Bár az állatvilágban nincs nagy jelentősége a hétfőnek, mint az emberekében, mégis megviseli őket a hétkezdés. Sokszor azt sem tudják, mitévők legyenek, amikor a gazdi munkába indul.

Riói élmények hada

Világhírű vasi kötélugrónk, Bánhegyi Adrienn is Rióban járt az olimpia ideje alatt. Persze nem csak körülnézni ment a brazil nagyvárosba, a magyar házban bemutatót is tartott sportolóinknak.

Tengeren túli rajongás

Az Ocho Macho zenekart nagy meglepetés érte már rögtön a hét elején. Ezt a fotót ugyanis a görög tengerpartról kapták rajongójuktól. Örömüket persze követőikkel is megosztották.

Együtt buliztak a celebcsajok

A szombathelyi énekesnő, Gáspár Eszter Esto és a szintén szombathelyi kötődésű Danics Dóra nemrég közös dallal rukkoltak elő. A premier alkalmából bulit is tartottak, ahova a szombathelyi írónő, Mira Sabo is hivatalos volt. A lányok gyorsan lőttek is egy közös képet, így most már bizonyíték is van arra, hogy Szombathelynek és Vas megyének milyen gyönyörű lányok öregbítik a hírnevét.

Megjárták a Szigetet

Épphogy hazaért Rióból olimpiai bajnok vívónk, Szilágyi Áron, máris folytatódott az ünneplés. A jákfai modell, Kocsis Korinna a Szigeten találkozott vele. Persze nem maradhatott el a közös kép sem, amit meg is osztottak.

Vonzza a drága luxuskocsikat

Kedvenc szombathelyi bűvész-illuzionistánk, Nagy Jonathan történelmet írt, amikor eltüntetett egy Lamborghinit. A napokban egy hasonló kategóriájú BMW-re lelt a Király utcában. Reméljük, ezzel tényleg csak fotózkodott, a tulajdonos biztos nem örülne, ha ez is eltűnne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!