Bulvár

2016.09.22. 11:04

A legszebb szerelem – Kutyatörténet Sárvárról

Sárvár, Kemeneskápolna – Nem jellemző kutyákra, de Bonnie és Clyde bizony egy pár. Közösen nevelték a kölykeiket és elválaszthatatlanok! A megható történetet a Kemenesalja-Sárvár mentett kutyáiért közösség osztotta meg velünk.

Bakos Ágnes

Bonnie, a szuka kutyus egy fajtatiszta jagd terrier. Clyde, a kan pedig szintén fajtatiszta, gyönyörű, sugárzóan okos tekintetű mudi. A sors hozta össze őket: amolyan számkivetettként éltek Kemeneskápolna határában. Sokan bántották és próbálták elűzni őket.

Már a Kemenesalja-Sárvár mentett kutyáiért közösség viseli gondjukat.

Fotó: Kemenesalja-Sárvár mentett kutyáiért közösség

A kutyapár elválaszthatatlanul összetartozik, és nagyon szeretik egymást! Kutyáktól szokatlan módon nemrégiben együtt neveltek fel egy csodaszép almot.

Bonnie három év körüli, Clyde körülbelül kétéves. Mindketten egészséges, szívós kutyák.

– A kóborlással töltött viszontagságos évek nagyon szorosan összekovácsolták őket, olyan erős köztük a kötelék, hogy szívtelenek lennénk, ha külön akarnánk gazdit keresni nekik – mutatta be a párost Czeiner Réka, a kutyákat, kisállatokat segítő közösség tagja.

Bonnie és Clyde kizárólag együtt fogadhatók örökbe. Ők az a pár, akiknek valóban életük végéig együtt kell maradniuk – már csak azért, hogy példát mutassanak az embereknek

Oltva, chipezve, parazitáktól mentesítve és ivartalanítva, illetve ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe. Családi házhoz, a házba való bejárási lehetőséggel vihetők el.

A szerelmes pár kölykei is gazdát keresnek: három szuka és két kan kutyus született a nyáron.

További részletekért és teendőkért érdeklődni a Minárcsik Kutyaiskolánál lehet: 06702205600

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!