Bulvár

2011.01.10. 16:30

Munkát kapott az aranyhangú hajléktalan

Felkerült egy videó az internetre egy amerikai hajléktalanról, aki páratlan rádiós hangon beszélt a kamerába. A videót milliók nézték meg, Ted Williams pedig állást kapott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hangjával kért adományt az autósoktól Ted Williams, amerikai hajléktalan. Egy autóból rögzítették ezt videóra, majd feltöltötték a YouTube videómegosztó portálra, ahol már tízmilliószor kattintottak a felhasználok a felvételre. Azóta Ted Williams több felkérést is kapott, az Észak-amerikai NBA csapat, a Cleveland Cavaliers pedig egy szerződést ajánlott neki, szállással, fizetéssel, a reklámhangért cserébe.

Persze Ted Williams eddig is tudott kincset érő hangjáról, rádióbemondóként is dolgozott, viszont a kilencvenes években alkohol és drogproblémákkal küzdött, így karrierje tönkrement. Két éve "tiszta" viszont az után él, ott kell koldulnia, most talán újra visszazökken élete a helyes kerékvágásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!