Bulvár

2012.04.12. 15:04

Vastag Csaba legújabb lemezén dolgozik

Vastag Csaba sármos férfi és sikeres énekes, mindezek mellé nemrég szavazáson elnyerte Az év férfija címet a Napló olvasóitól. Most az új nagylemezén dolgozik és színházban is szerepel - olvasható a Napló Online-on.

Szabó Zsuzsanna

Vastag Csaba legutóbb a Napló olvasóinak - nyomtatott és internetes - szavazatai alapján elnyert Az év férfija díjat vette át Veszprémben. Bár ez az elismerés nem az első és valószínűleg nem is az utolsó az énekes életében, az átvétel után örömmel nyilatkozott:

- Természetesen mindegyik díj nagyon megtisztelő számomra. Az egyik sohasem olyan, mint a másik, ezért nem is érdemes összehasonlítani azokat. A mostani azért különösen fontos, mert az ember soha sem felejti el, honnan származik. Veszprém mindig az egyik legfontosabb helyszín lesz nekem.

Csaba a készülő új lemezével és az akörüli teendőkkel tölti ki ideje nagy részét -további részletek olvashatók a Napló online oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!