Celldömölk

2015.06.06. 15:36

Ötven éve érettségiztek, most visszatértek a celldömölki alma materbe

Celldömölk - Az 1965-ben, a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett A osztály tartotta 50 éves találkozóját a celli gimnáziumban.

Gyuricza Imre

Kicsit korábban érkeztem, és ismerős volt számomra is az izgalom, ahogy a még hiányzókat várták, akik végül meg is érkeztek. Két pedagógus és hét osztálytárs már nem vehetett részt a mostani összejövetelen, rájuk egy-egy szál virággal emlékeztek. Balogh László osztályfőnök és Tima László igazgató sírját felkeresték a temetőben.

Tökéletes diákzsivaj töltötte meg az osztálytermet. Az ország szinte minden szegletébe került közülük valaki. Érkeztek Zalaegerszegről, Budapestről, Csornáról, Répcelakról, Székesfehérvárról. Egy dolog biztosan közös bennük: szívesen jönnek Celldömölkre, és dicsérik a megújult várost, izgulnak a gimnázium sorsáért. Az összejövetelt ebéddel és beszélgetéssel folytatták, és megígérték, hogy jönnek a következő kerek évfordulóra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!