Szexshop ma: mobilon érkezik a gyönyör

Szombathely - Ehető bugyi, közel nyolcszáz fős klubtagság, és a technikai forradalomnak köszönhetően akár mobiltelefonon is érkezhet a mega-orgazmus. Szombathelyi szex-shopban jártunk, és nagyokat néztünk, hölgyszerzőnk pedig dokumentált.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Végülis csak az első pár másodperc kínos. Lenyomni a kilincset, köszönés közben a tulaj szemébe nézni, aztán letenni a jegyzetfüzetet a vágytól duzzadó hímtagokat ábrázoló színes kiadványoktól roskadozó asztalra. És bár a jobb szemem sarkából már érzékelem a polcokon és vitrinekben tarkálló vibrátorerdőt, azért - biztos, ami biztos - inkább balra nézek. A polcokon szex-dévédék: leszbi lányok, ázsiai csajok, ökölszex, fekete fiúk, állatos vagy fenekelős kalandok, ki amit kíván.

Az üzlet tulajdonosa szerint azzal, hogy a dévédés polcnál kezdtem a nézelődést, sokat elárultam magamról. A legtöbb nő ugyanezt teszi. Ők azok, akik egészen biztosan vibrátorért jöttek, mondja tizenkét, szexshopban eltöltött év rutinjával a hangjában. A tapasztalt üzletvezető - aki nem mellékesen többszáz női vendég lélekgyógyásza -ilyenkor kiteszi a Rögtön jövök feliratú táblát, elfordítja a kulcsot a zárban, leülteti, üdítővel kínálja a hölgyet, aki aztán pár perc lazítós beszélgetés után zavarát levetkezve közli azt, amit a profi eladó már a belépéskor tudott: vibrátort szeretne vásárolni. És akkor még mindig nem sóhajthat fel a megkönnyebbüléstől, hiszen a neheze még hátravan: milyen legyen a vibrátor? A tulaj ugyanis könyörtelenül felteszi a kérdést, hogy a hüvelye vagy a csiklója érzékenyebb-e a kedves kuncsaftnak. A nők többsége azonnal rávágja, hogy hozzá a kéj mindkét úton érkezik, ráadásul egyszerre és egymás után többször, ám a rutinos eladó ilyenkor jót mosolyog magában, és megpróbálja rávezetni vevőjét a helyes megoldásra. (Az külön műsor, ha férfi vásárol vibrátort a kedvesének, ezt a kérdést ugyanis neki is felteszik. Az pedig igazán a teremtés koronáinak szégyene, ha nem tudják kapásból a választ, és telefonos segítséget kérnek a partnerüktől.) Na de vissza a műpéniszekhez! Amiből ugye, mint azt már tudjuk,  másmilyen kell a hüvelyen keresztül élvező nőknek, és más a csiklóérzékenyeknek. A vibrátor készülhet latexből, műanyagból, üvegből, fémből vagy testanyagból. Lehet egészen kicsi, amolyan neszesszerbe szórt rúzsok között diszkréten megbújó, jó, ha mindig nálam lehet-típusú, és lehet akár hat-hét centiméter átmérőjű, csaknem félméteres darab is. A legegyszerűbb típust már 2 ezer 200 forintért megkaphatjuk, de a komolyabb és játékosabb örömszerző segédeszköz akár húszezerbe is kerülhet.



Megtudjuk még, hogy egy vibrátor nem vibrátor, hisz aki egyszer belekóstolt a jóba, az mániákusan  többnyire az interneten keresztül követi a trendet, és ha történetesen piacra dobnak egy fémes-lilás színű csodamasinát, vagy egy forgó gyöngysorokkal megbolondított játékos darabot, akkor menten vágyat érez, hogy megkaphassa.
Van, akinek az üzletbe se kell bemennie az újdonságokért, a klubtagoknak ugyanis házhoz viszik az árut. A vibrátor diszkrét fekete reklámtáskába kerül, és az üzlet vezetője becsenget vele. Nincs ebben semmi ciki, akár pizzát is vihetne, végül is betevő ez is, az is.... Beszélgetőpartnerünk vállalkozása egyébként 776 klubtaggal büszkélkedhet, 67 százalékuk 20 és 65 (!) év közötti nő.

Sokan veszik a gésa-golyókat is. A technológiai forradalom ezeket a nagy múltra visszatekintő segédeszközöket is utolérte: a hüvely izomzatát erősítő, az inkontinencia kialakulását megelőző daraboknak immár motorizált változatuk is van. A golyók felkerülnek a hüvelybe, a kis kapcsoló meg a nadrágzsebbe, a nők meg térülhetnek-fordulhatnak, takaríthatnak-vasalhatnak, és ha megunják, csak egy gombnyomás a nadrágzsebben, és máris kéjesebben harcolhatnak a porcicák és a férfiingek gyűrődései ellen. A golyók golyója azonban kétségkívül az a szerkezet, amelyiket a rádiótelefonukra is ráhangolhatják tulajdonosaik. Az okos kis kütyü arra is képes, hogy ha a kedvese hívja a hölgyet, akkor a telefonnal egyidőben a golyók is vibrálni kezdenek.

Azért a férfiaknak is van miért betérniük a szexshop-ba. Választhatnak péniszre húzható, helyes szilikon gyűrűt, mondjuk olyat, amelyikről az elemet rejtő, rücskös felületű, a szeretkezés közben a partner csiklóját ingerlő rész se hiányzik. De van felfújható gumi nő, 140 magas - vagy inkább alacsony - , melyen szériafelszerelés a három kéjnyílás. Előnye, hogy nem beszél, de ha valaki mégis ragaszkodik az aktus verbális elemeihez, akkor akár angolul beszélő változatot is választhat. Igaz, nyelvi fejlődését nem szolgálja a műnőci, az ugyanis csak két szó folyamatos ismételgetésére van hitelesítve...

Művaginát 2 és 15 ezer forintért vehetnek a férfiak, akiknek érthető módon a szűzhártyás változatért kell mélyebben a zsebükbe nyúlniuk. 

A kis országunkat jellemző jelenlegi mentális légkör a szexshopban is tetten érhető: az erősebb nem tagjai gyakorta kopogtatnak be potencianövelő szerekért. A bolt tulajdonosa azonban nem szolgál ki mindenkit: a húszéveseknek többnyire türelmesen elmagyarázza a valóság és a pornófilmek közötti különbséget. Ám a negyvenes, ötvenes, stresszes életet élő, merevedési zavarokkal kűzdő férfiakon megesik a szíve. Nem mindig kell potencianövelő szer: néha elég egy masszázsolaj, egy vérpezsdítő kence vagy az egyhangúságot oldó ehető bugyi, mondja.
A sikósító, az anális szexet megkönnyítő izomlazító olaj, az orális mutatványoknál (is) bevethető, ehető, eper-, barack- vagy banán ízű kence se hiányzik az üzlet polcairól. Vannak azonban olyan termékek, amelyeket rendelésre szerez be a bolt vezetője. Ilyenek a korbácsok, a dögösebb bilincsek, a bőrruhák.

Egy szexshop működtetésénél alapkövetelmény a diszkréció és az empátia. Így azt is megérthetjük, hogy az általunk felkeresett boltot üzemeltető többgyermekes családapa életében eddig csupán egyszer ment el szülői érkezletre, aztán látva a teremben ülő, vevőköréhez tartozó szülők zavarát, később inkább távol tartotta magát az ilyen és ehhez hasonló összejövetelektől.

Ezen a linken csodálkozhat rá a legújabb szex-kütyükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!