Ma sem ment a Körmendnek

Körmend - Gyengélkedtek a kulcsjátékosok, nem volt védekezés, kikapott a Körmend az Oberwarttól a Mogyorósy-emléktorna zárómeccsén. Lehetnek változások a játékoskeretben.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem tanultak a szombati Albacomp elleni vereségből a körmendiek, akik 62 (!) pontot kaptak szünetig a felsőőriektől. Az osztrákoknál főleg az a Marko Moric jeleskedett - tulajdonképpen korlátlan úr volt a palánkok alatt, és szinte hibátlan dobószázalékkal jutott 20 perc alatt 19 pontig -, aki az előző idényben járt próbajátékon Körmenden, de végül nem kellett. Banks (pirosban) teljesítményére vasárnap nem lehetett panasz, a mezőny legeredményesebbjének bizonyult 30 pontjával Fotó: Kiss Teodóra

Hiába igyekeztek a szünet után a Rába-partiak, a meccset végül egy ponttal az Oberwart nyerte. 

A IV. Mogyorósy Szilárd emléktorna győztese körbeverések után ezzel együtt is a Körmend lett. Más kérdés, hogy a piros-feketék szurkolóinak öröme nem lehetett teljes, hiszen a sztárigazolásként beharangozott Minnifield és McCollugh nem bizonyították tehetségüket. Könnyen elképzelhetőek változások a körmendi keretben...

Körmend-Oberwart  99:100 (23:40, 31:24, 29:24, 16:14).

Körmend: Auriantal 15/3, Fodor G. 5/3, McCollugh 4, Banks 30/9, Minnifield 5/3. Csere: Hegedüs 10/3, Fodor M. 6, Ferencz 4, Kocsis 4/3, Tóth G. 2, Keresztes 14. Edző: Krivacsevics Dragoljub.

Az Oberwart legjobb dobói: Moric 26/3, Stout 20, Johnson 19.

Bővebben a hétfői Vas Népében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!