Elképesztő: a nézők közé dobálták tangáikat a szexi playmatek - képgalériával

<b>Szombathely</b> - Bugyieső hullott vasárnap hajnalban a Romkert közönségére, a fehérnemű bemutatót követően a jelenlévő playmatek azt is elárulták, hogy ki milyen alsóöltözékre esküszik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombat éjjel a Romkert Club adott otthont a Misso Fashion fehérnemű bemutatónak, amelyen hazai modellek és playmatek mutatták be az intim ruhakölteményeket.

A produkciót megelőzően a közönségnek lehetősége nyílt a modellekkel közös fotózásra. Számszerűsíteni nem nagyon lehet, hogy hányan álltak be vakuvillanásért a Kustánczi Lia, Béres Anett, Kaposi Eszter, Márkos Réka és Dér Henrietta alkotta bájos hölgykoszorúba. Igazság szerint nagyobb sor állt a színpad lépcsőjénél, mint 10-én a bank-automatánál. 



Balról Kaposi Eszter, Béres Anett, Kustánczi Lia, Dér Heni és Márkos Réka alaposan felcsigázták a közönség érdeklődését Fotók: Wolf Ferenc

A bemutatóra is nagy volt az érdeklődés, barátnők jelenlététől függetlenül, a férfi tekintetek jelentős hányadát lekötötték a falatnyi ruhaköltemények.

A divatshow után a modellek bugyikat dobáltak a közönség soraiba. A tangaesőben ha ölre nem is mentek egy-egy bugyiért, de  egy-két szép vetődést azért láthattunk (ebből is látszik, hogy lesz kapus utánpótlása a Haladásnak).

Kustánczi Lia (playmate) egyre több időt szán a modellkedéssel kevésbé összefüggő munkáira. 

- Jelenleg a bizsu-ékszer üzletemre fordítok nagyobb figyelmet, de a fehérnemű is a nő egyfajta ékszere. Én az egyberészest és a franciabugyit kedvelem a legjobban, árulta el a modell.

A Való Világból ismert Béres Anett csak hobbiból modellkedik,  jelenleg zenei karrierjét építi. 



A modellkedés csak hobbi VV Anett számára

- Naponta járok énektanárhoz, sokat fejlődött az énektudásom az utóbbi időben.  

A Való Világ villa egykori lakójának kedvenc fehérneműje a fekete vagy fehér tanga melltartóval.  

Nem  úgy, mint Dér Heninek, a Sugarloaf énkesének, aki inkább a színes, szexi fehérneműket kedveli. 

- A koncerteken nagyon fontos, hogy kényelmes fehérneműben legyek. Viszont jól is kell kinéznie, mert a fellépőruhából néha-néha kivillanhat egy részlet. Egy jó fehérnemű feldobhat egy egyszerűbb ruhát. 




Dunántúl Szépe, Kaposi Eszter is jól mozgott a színpadon



Akárcsak a playmate, Márkos Réka

Még több kép a csinos hölgyekről és a buliról a Vas Népe képgalériájában talál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!