Kettétört a Skoda a 8-as főúton (képekkel)

<b>Egyházashollós, Rábahidvég </b> – Erdélyi munkásokat szállító Opel kisbusz ütközött frontálisan egy Ausztriába tartó Skodával a 8-as főúton hajnali négy óra előtt pár perccel. Heten sérültek meg, hárman súlyosan.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hajnali háromnegyed négykor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy Egyházashollós és Rábahidvég között egy személygépkocsi kisbusszal ütközött.



Szabályosan kettétört a Skoda Fotók: Körmendi Tűzoltóság

Skoda Fabiával közlekedett egy veszprémi és egy herendi férfi Ausztria felé, amikor – feltehetően a síkos út miatt – egy bal kanyarban járművük megcsúszott, áttért a szemközt sávba, ahol az érkező és utánfutót húzó Opellel ütközött. 



A tűzoltóknak kellett kivágniuk a Skoda utasait

Az Opel a Skoda jobb hátuljának hajtott, amely ettől kettészakadt, hátsó része az árokban, az eleje pedig az útpadkán kötött ki.

A balesetben heten sérültek meg, hárman súlyosan, négyen pedig könnyebben. A körmendi tűzoltóknak a személyautóból két férfit kellett kivágniuk. Ők, és egy a kisbuszban ülő személy szenvedtek nyolc napon túl gyógyuló sérülést. 



Az Opel is alaposan megsínylette a karambolt

A helyszínelés alatt a forgalmat Nemesrempehollós felé terelték, Egyházashollós és Rábahidvég között a 8-as főúton reggel hét óráig teljes útzár volt.  Úgy tudjuk, hogy a kisbuszban erdélyi munkavállalók utaztak. 

A közelmúltban Rábahidvég és Vasvár között ugyancsak erdélyi munkásokat ért baleset, Lada Nivájuk munkagépnek hajtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!