Királynő 2009: megizzasztották a három vasi szépséget (képriport)

Budapest - Múlt csütörtökön beköltöztek a Királynő 2009 szépséges jelöltjei a felkészítő táborba, ahol két hétig edzéssel, sminkoktatással, táncpróbákkal és kommunikációs tréningekkel készülnek a május 21-i versenyre. A sportnapon a három vasi döntőst, Korinnát, Claudiát és Nórát is meglátogattuk.

MTI/AP

Hétfőn délután mi is belepillantottunk a lányok felkészülésébe. Katus Attila aerobikedző vezetésével ezen a napon a Királynő-jelöltek alakformálásával foglalkoztak. Érkezésünkkor hívták össze a szépségeket és bejelentették, hogy Papp Zsófiának – többen a végső esélyesek között emlegették – távoznia kell a táborból, mert évekkel ezelőtt az egyik férfimagazinban pikáns képek jelentek meg róla

Ezután kezdődött el a sportnap, ahol huszonhárom csinos lány a fekvőtámasz-nyomástól kezdve egészen az úszásig versenyzett. Legnagyobb örömünkre három Vas megyei szépség is esélyes még a koronára. 



A Királynő 2009 vasi szereplői: Aryee Claudia, Kocsis Korinna és Kovács Nóra

- Úgy érzem, hogy az elmúlt héten jól sikerült az írásbeli érettségi vizsgám, ez plusz erőt ad a szépségverseny további felkészüléséhez - mesélte a harminc fokos hőségben a medence partján Kocsis Korinna. Hozzátette, nagyon jó társaság jött össze, szobatársával esténként az apartmanban sokat viccelődnek.

– Az eddigi programok minden várakozásomat felülmúlták, a mai sportverseny különösen tetszik - ezt már Aryee Claudia mondta, majd elsietett a futóversenyre, ahol második lett a körmendi Kovács Nóra mögött. – Mint egy gazella úgy fut Claudia - jegyezte meg az egyik versenyzőtársa. 



A szőke Nóra megérdemli a masszírozást, 130 fekvőtámaszon van túl  Fotók: Benkő Sándor  

Biztos vagyok benne, hogy a három vasi lány ott lesz a május 21-i döntőben, melyet az RTL Klub élőben sugároz - emelte ki Nóra, aki több versenyszámban is diadalmaskodott. Nagyon büszke volt arra, hogy 130 fekvőtámaszt tudott lenyomni pihenés nélkül.

Ezután a tűző napon öt kör kocogás várt a mezőnyre, majd következett az úszás. - Lányok, döntsétek el, hogy fejesugrással induljon-e a megmérettetés - közölte a szépségekkel Attila. A válasz gyorsan érkezett: ki van írva a medence szélére, hogy vízbe ugrani tilos - figyelmeztetett az egyik lány. Persze a jókedvú társaság inkább a frizuráját féltette. 

Claudia sem a fejesugrást választotta. A medence szélén várta a rajtot



Korinna befejezete a feladatokat, siet az apartmanba rendet rakni  

A medencéből Nóra mosolygott ki, amíg sorra került, az eddigi tapasztalatait sorolta. – Profi a szervezés, izgalmasak a feladatok, aranyosak a lányok –  hangsúlyozta a rekreáció szakos egyetemista. A körmendi szépség közelmúltban a Miss Alpok-Adria verseny döntőjébe jutott, két társával képviseli majd Magyarországot. 

A Királynő 2009 verseny felkészüléséről készült képriportot itt megtekintheti. Fotók: Benkő Sándor

A csobbanás után a szervezők arra kérték a lányokat, hogy rakjanak rendet az apartmanban, mert érkezik a fogorvos. A víz mellől elrohantak a csinos versenyzők. A sportnap ezzel véget ért, de a próbák gőzerővel folytatódnak.

Keresztes Nikolett, A Királynő kommunikációs menedzsere újdonsággal is szolgált: megtudtuk, hogy a döntőben Ördög Nóra műsorvezető társa Hajós András lesz.  Hozzátette, hogy a tábor végén két lánytól még búcsút vesznek, akik a legkevesebb fejlődést mutatják a két hetes felkészítő alatt.

A május 21-i showműsor keretében megrendezendő szépségválasztáson derül majd ki, hogy kinek a fejére kerül a királynőt megillető korona. Tehát azon az estén választják meg a Miss World Hungary (A Királynő), a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címek győztesét.

Kapcsolódó cikk:  Kilátszott a mellbimbója - szexi lányok versengtek! Fotókkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!