Megkéselte a volt férjét az ittas nő

Sárvár - Ittas nő keveredett szóváltásba a szintén részeg volt férjével, akit egy tizenkét centiméter pengehosszúságú késsel megsebesített. A férfi kórházba, míg az asszony a pszichiátriára került.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rendőrség ügyeletére telefonált tegnap délután egy sárvári férfi, hogy volt felesége késsel megszúrta. Később kiderült, a bejelentő ittas állapotban szóváltásba keveredett az asszonnyal, aki egy 11.5 centiméter pengehosszúságú késsel többször a mellkasa felé szúrt. 

A férfi a kezével védekezett, ezért a jobb alkarját és bal kézfejét érte a szúrás. Nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. 

A volt feleséget súlyos testi sértés kísérlete miatt előállították. Zavart kiszámíthatatlan viselkedése illetve ittas állapota miatt nem tudták a rendőrök kihallgathatni. Ezért az ügyeletes orvos a Szombathelyi Markusovszky Kórház Pszichiátriájára beutalta. Az ügyben büntetőeljárás kezdeményeztek a nő ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!