Gólvágók és feljutók a megyei bajnokságokból

Körkép - A hétvégén befejeződtek a megyei II. és III. osztályú labdarúgó-bajnokságok küzdelmei. Az alábbiakban a mesterlövészek és a feljutó csapatok listáját közöljük. Ki vállalja, és ki nem? Kattintson!

Pum András

Megyei II. osztály, Savaria Takarékszövetkezet Szombathelyi-csoport: 1. Máté (Gyöngyösfalu) 23 gól, 2. Hérincs (Király SZE) 21, 3. Németh Sz. (Gyöngyöshermán-Szentkirály) 20.

Körmendi-csoport: 1. Gerencsér (Alsóberki) 25, 2. Nagy K. (Nagyrákos) 24, 3. Hompasz (Csörötnek) 18. 

Sárvári-csoport:
1. Mahr (Csénye) 32, 2. Koksa (ölbő) 28, 3. Németh R. (Sitke) 28.

Megyei III. osztály, Szombathelyi-csoport, Dél: 1. Horváth Bálint I. (Püspökmolnári) 38, 2. Timár György (Rábatöttös) 29, 3. Barbalics (Oszkó-Győrvár) 21.

Nyugat: 1. Szakály (Söpte) 44, 2. Kopácsi (Pornóapáti) 35, 3. Pap (Nemesbőd) 26.

Körmend: 1. Marton (Őrimagyarósd) 30, 2. Németh T. (Máriaújfalu) 23. 3. Farkas G. (Nagykölked) 16.

A bajnokságot nyert csapatok közül a Kőszeg (megyei II. osztály, Szombathelyi-csoport), a Pornóapáti (megyei III., Nyugat), a Püspökmolnári (megyei III., Dél), az Egyházashetye (megyei III., Sárvár) vállalja a magasabb osztályt. A Csörötnek (megyei II., Körmend) szinte biztos, hogy nem lép egy szinttel feljebb, és jelen pillanatban hasonló a helyzet az Őrimagyarósd (megyei III., Körmend) háza táján is. Az Ölbő (megyei II., Sárvár) együttese még nem döntött, hogy melyik bajnokságban folytatja. 

Amennyiben valamelyik aranyérmes nem indul el felsőbb osztályban, úgy a csoport második helyezettjét kérik fel, ha ő sem vállalja, akkor a másik két csoport jobb másodikja indulhat. A nevezési határidő: július 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!