Harmincnyolc gól a megyei III-ban - Bencsik Ferenc maradna Simaságon

Simaság - Bár a feljutásról lemaradt a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban a simasági együttes, a csoport gólkirálya támadójuk, a 38 gólos Bencsik Ferenc lett.

Pum András

- Különböző okok miatt csak az utolsó pillanatban, a bajnokság rajtjára állt össze a csapat, ennek tükrében igazán dicséretes félévet produkáltunk, az őszi második hely kimondottan jó eredmények számított - mondta Bencsik Ferenc. - Csupán egy pont volt a lemaradásunk az Egyházashetye mögött, ráadásul a tavaszt remekül kezdtük, a szezon közepére pedig már négy ponttal megelőztük a listavezetőt. Ám képtelenek voltunk élni az előnyünkkel: nem bírtuk elviselni az esélyesség terhét, görcsössé vált a játékunk, botladozni kezdtünk, így a hajrában a hetyeiek visszavették a vezetést, amit már nem is adtak ki a kezükből. Mi végül alaposan lecsúsztunk, és csak az ötödik helyen zártuk a bajnokságot. Véleményem szerint elsősorban a gyenge idegenbeli szereplés miatt buktuk el a feljutást. Ami a saját teljesítményemet illeti: örülök, hogy ennyi gólt szereztem, viszont a találatok eloszlása miatt már van bennem hiányérzet. Több olyan meccs volt, ahol három-négy gólt lőttem, szerencsésebb lett volna, ha kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtok, s elosztom a találatokat. Erősségeim közé tartozik, hogy gólérzékeny vagyok, és a gyorsaságommal sincs baj, ugyanakkor fizikálisan feltétlenül erősödnöm kell. Mindegyik gólom kedves a számom,a, így külön egyet sem tudnék kiemelni.

- Egyelőre nincsenek eget rengető terveim a pályafutásommal kapcsolatban, nem akarok mindenáron magasabb osztályba igazolni, most csak az érdekel, hogy jövőre végre feljussunk a Simasággal a megyei II. osztályba - zárta szavait Bencsik Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!