Szombathelyi házaspár szenvedett balesetet a 86-as főúton (frissítve)

Szombathely - Mentőhelikopter szállította a Markusovszky kórházba azt az életveszélyesen megsérült férfit, aki a 86-os főúton Páli térségében autóbalesetet szenvedett szombaton. A Kisalföld úgy tudja, szombathelyi házaspár ült abban a járműben, amelybe belecsapódott egy megpördülő gépkocsi.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a mentők három nőt kórházba szállítottak, ők súlyosan sérültek meg, amikor két autó frontálisan összeütközött.  
 
A balesettel érintett szakaszon a teljes lezárás megszűnt, a forgalom rendőri irányítással félpályán halad - tette hozzá a sajtóreferens

A Kisalföld online verziója a rendőrségtől úgy értesült, hogy  két budapesti hölgy tartott Budapestről Szombathelyre. Gépkocsijuk a nedves, csúszós úton irányíthatatlanná vált, kifarolt majd ezután csapódott bele a szemből érkező autóba, amelyben egy szombathelyi házaspár ült. A lap úgy értesült, a pár férfitagját vitte életveszélyes sérülésekkel kórházba a Balatonfüredről érkező helikopter.





Fotók forrása: kisalfold.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!