Homokfoci: bajnok a Picasso

Szentgotthárd - Harmadik alkalommal rendezték meg a város főterén a homokfoci-bajnokságot.

Tóth Gábor

A III. szentgotthárdi homokfoci-bajnokságot végül a Picasso (Dobos Gábor, Nagy Zsolt, Tóth Attila, Pálcsa János, Szőke Sándor, László Csaba, Meskó Norbert, Fábián Zsolt, Zsitek Zoltán) együttese nyerte, másodikként a Domino Kijev, harmadikként a Vadkörte Fogadó zárt. A legjobb kapus Nagy Sándor (Vadkörte), a legjobb mezőnyjátékos Mákos Csaba (Rába Sztárok), a gólkirály pedig Szőke Sándor (Picasso) lett. A női mezőnyben a Gyarmati Lányok együttese diadalmaskodott.

- A csapatoktól, a szurkolóktól egyaránt pozitív visszajelzést kaptunk, így elégedettek lehetünk - fogalmazott Gál László, a torna egyik főszervezője. - Nagyon látványos, és egyre kedveltebb a homokfoci, gondolkozunk azon, hogy jövőre még népesebb mezőnnyel bonyolítjuk le - mert bizony bőven akad jelentkező. Annak pedig külön örülünk, hogy a rendezvény mára a város és a térség egyik legkedveltebb eseményévé nőtte ki magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!